INGYENES KISZÁLLÍTÁS 15.000 FT-OS VÁSÁRLÁS FELETT CSOMAGAUTOMATÁBA + AJÁNDÉK A RENDELÉSEK MELLÉ! MINIMUM RENDELÉSI ÖSSZEG 2490 FT!

BLOG - INFORMÁCIÓ
2022.07.09 18:48

Kézműves vegán szójagyertyák

Vegán kézműves szójagyertyák. 100% növényi eredetű, egyedi, kézzel készült termékek. Egészségre káros anyagokat nem tartalmaznakÁllatkísérlet mentes, vegán termékek. A paraffin gyertyákkal ellentétben, égési ideje hoszabb, nem füstöl.

A szójagyertya környezetbarát módon teljes mértékben szójaviaszból készül, amelyet a szójababból nyernek ki.  Eredetileg a szójabab egy vadon termő kelet-ázsiai növény, de évszázadok óta már haszonnövényként is termesztik. Környezetkárosító és egészségkárosító anyagot nem használnak a viasz kinyerése során, a folyamat teljes mértékben mentes a károsanyagoktól, emellett károsanyag kibocsátás sem keletkezik a kinyerése és feldolgozása során.

A szójaviasz olvadáspontja alacsonyabb más viaszokéhoz képest, így a szójagyertya hosszabb ideig ég. A kanóc alacsonyabb hőmérsékleten táplálja a lángot, és olyan gyertyát hoz létre, amely 2-3-szor hosszabb ideig ég, mint az azonos méretű paraffinból készült gyertya. Számos előnye van a parrafin gyertyákhoz képest.

Tökéletes lakásdekoráció lehet otthonod számára, vagy egy különleges egyedi ajándék. Rengeteg színből és formából tudtok választani, igyekszünk folyamatosan újdonságokkal érkezni. Egyedi kérésre is készítünk gyertyát, ebben az esetben kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot és szívesen segítünk megtervezni az elképzeléseidet.

Egyéb elérhetőségeink:

Facebook

Instagram