INGYENES KISZÁLLÍTÁS 15.000 FT-OS VÁSÁRLÁS FELETT CSOMAGAUTOMATÁBA + AJÁNDÉK A RENDELÉSEK MELLÉ! MINIMUM RENDELÉSI ÖSSZEG 2490 FT!

Felhasználói tájékoztató

A termék begyújtása előtt távolítson el minden kiegészítőt és cetlit a termékről! Tartsa távol huzattól, textilektől, könnyen lángra kapó anyagoktól, gyerekektől, valamint háziállatoktól. Az égő gyertyát SOHA ne hagyja őrizetlenül. Olyan helyre helyezze a terméket, ahol folyamatosan szemmel tudja tartani, illetve a felület mindig legyen vízszintes! Ne gyújtsa meg a gyertyát hőforrás közelében, gyúlékony, könnyedén lángra kapó dolgok mellett vagy alatt! (függöny alatt, könyvespolc stb.) Minden gyertyát hőálló, sík felületen, direkt erre készült hőálló tálcán égessen el. A gyertya szabad kézzel való megfogása égési sérülésekhez vezethet! Eloltáshoz fújja el a gyertyát/használjon gyertyaoltót, ne oltsa el folyadékkal! Ha bármi rendelleneset észlel (furán áll a kanóc, nagyon táncol a láng, stb.) azonnal fújja el a gyertyát! Ha a gyertya végén jár, fokozottan figyeljen rá, ugyanis ilyenkor már nem csak az oldala, de az alja is intenzíven kapja a hőt! Lehetőleg ne hagyja teljesen a talpáig égni a gyertyát, kb. 1cm viaszt hagyjon. Tartsa tisztán a gyertya tetejét, távolítsa el róla a levágott kanócdarabokat! Ne használjon nyílt lángot huzatos szobában, mert egyenletlen égéshez vezet. Minden újabb meggyújtás előtt vágja vissza a sima kanócot kb. 5 mm, a fakanócot kb. 3mm hosszúra. Ezzel biztosíthatja, hogy a gyertya nem ég túl nagy lánggal, és a kanóc sem fordul bele a viaszba.

A vásárlás leadásakor a vásárló elismeri, hogy a fenti tájékoztatóban foglaltakat elolvasta, megismerte és a termékek használatakor alkalmazni fogja. A biztonsági előírások be nem tartása miatt keletkező sérülésekért és káresetekért a D’Candles semmilyen felelősséget nem vállal!