INGYENES KISZÁLLÍTÁS 15.000 FT-OS VÁSÁRLÁS FELETT CSOMAGAUTOMATÁBA + AJÁNDÉK A RENDELÉSEK MELLÉ! MINIMUM RENDELÉSI ÖSSZEG 2490 FT!

BLOG - INFORMÁCIÓ
2023.06.19 20:32

Imádnivaló kutya formájú gyertyák!

Szeretnél otthonodba varázslatos, egyedi kiegészítőket? Ha igen, akkor itt a tökéletes lehetőség számodra! Elhoztam neked a legcukibb gyertyákat, amelyeket te magadnak vagy a szeretteidnek is ajándékba adhatsz. Ezek a kézzel készített kutya formájú gyertyák tökéletesen illenek minden állatok rajongójához.

 

Miért válaszd a gyertyáimat?

???? Minőségi és biztonságos: Minden egyes gyertyát gondosan készítek kézzel, a legjobb minőségű anyagok felhasználásával. A biztonságod és a gyertyák hosszú élettartama számomra a legfontosabb. ???? Egyedi kivitel: Minden gyertya egyedi, kézműves darab, így nem találsz két egyformát. A részletekre odafigyelek, hogy minél élethűbb és aranyosabb legyen a kutyus forma.

???? Ajándék ötlet: Ezek a gyertyák tökéletes ajándékot jelentenek minden kutya szeretőnek, állatbarátnak vagy csak azoknak, akik egyedi díszekkel szeretnék feldobni otthonukat.

???? Támogatod a kézműveseket: A vásárlásoddal a helyi kézműves munkát támogatod. Minden egyes gyertya elkészítése órákig tart, és a szívemben örömmel készítem őket neked.

Itt megtalálod az elérhető kutya fajtákat, a méreteket és az árakat. Egyszerűen válaszd ki a kedvencedet, és kattints a "Rendelés" gombra.

Várakozási idő: Mivel minden gyertyát készleten van, 1-2 munkanapon belül postázzuk a megrendeléseket!

Rendelj most, és gyarapítsd otthonodat egyedi és imádnivaló kutya formájú gyertyákkal. Az állatok szeretőinek ez az ideális kiegészítő! #gyertyák #kézműves #kutyabarát #ajándékötlet #otthondekoráció #egyed