INGYENES KISZÁLLÍTÁS 15.000 FT-OS VÁSÁRLÁS FELETT CSOMAGAUTOMATÁBA + AJÁNDÉK A RENDELÉSEK MELLÉ! MINIMUM RENDELÉSI ÖSSZEG 2490 FT!

Repceviasz Teamécses
Repceviasz Teamécses
2 090 Ft 
1 900 Ft

Repceviasz Teamécses

Az ár 6 darab termékre vonatkozik ajándék tasakban.

Repceviaszból készült termék, mely környezetbarát és egészségre káros anyagokat nem tartalmaz. Biológiailag lebomló, alacsonyabb szénlábnyommal rendelkező viasz fajta. Állatkísérlet mentes, vegán termék.

A gyertya kanóc pamutból készül.

Repcegyertyáink kézzel készülnek, így apróbb hibák előfordulhatnak a felületén. Illatmentes. 

Égési idő: kb. 4 óra

9
Kezdete: 2024.06.07   A készlet erejéig!
Megtakarítás 190 Ft
1 900 Ft
2 090 Ft 
Részletek

Repcegyertyáink kézzel készülnek, így apróbb hibák, buborékok előfordulhatnak a felületén. A viasz kristályosodása miatt a felületén fehér foltok jelenhetnek meg, ami egy természetes jelenség. Mivel kézzel készülnek kisebb mennyiségben, ezért minimálisan színben eltérhetnek egymástól. Emellett a különböző monitor beállítások miatt is a színek eltérőek lehetnek. A kép csak illusztráció!
A gyertya kanóc pamutból készül.FIGYELMEZTETÉS – TŰZVÉDELMI SZABÁLY:

Tűz veszélyes dolog, soha ne hagyja őrizetlenül az égő gyertyát!

Tartsa távol huzattól, textilektől, könnyen lángra kapó anyagoktól, gyerekektől, valamint háziállatoktól. Az égő gyertyák között 10 cm távolságot kell minden esetben biztosítani. Minden gyertyát hőálló, sík felületen, direkt erre készült hőálló tálcán égessen el. Győződjön meg arról, hogy a kanóc függőlegesen áll. Oltsa el a gyertyát, amikor 1 cm viasz maradt, ne gyújtsa újra. Kerülje a huzatot.. Oltsa el a gyertyát, ha a láng túl magasra emelkedik, vagy ha pislákol. A díszgyertyákat óvatosan kell égetni, és mindig felügyelni kell.