INGYENES KISZÁLLÍTÁS 15.000 FT-OS VÁSÁRLÁS FELETT CSOMAGAUTOMATÁBA + AJÁNDÉK A RENDELÉSEK MELLÉ! MINIMUM RENDELÉSI ÖSSZEG 2490 FT!

Karácsonyi Extra Mini Formák VEGYES 10 db-tól
Karácsonyi Extra Mini Gyertya Formák 10 db
3 700 Ft

Karácsonyi Extra Mini Gyertya Formák 10 db

Az ár 10 db gyertyára vonatkozik!

A képen látható karácsonyi formák vegyesen kerülnek a csomagba natúr színben. (több kép van feltöltve)

100% szójaviaszból készült termék, mely környezetbarát és egészségre káros anyagokat nem tartalmaz. A gyertya kanóc pamutból készül. Állatkísérlet mentes, vegán termék. Szójagyertyáink kézzel készülnek, így apróbb hibák előfordulhatnak a felületén. Natúr színben, illatmentes. Mini formák pici méretűek 2.5x3 cm maximum.

Az ár 10 db gyertyára vonatkozik!

Vegyesen kerülnek karácsonyi formák a csomagba.

 

Kifutó termék
3 700 Ft
Részletek

Szójagyertyáink kézzel készülnek, így apróbb hibák, buborékok előfordulhatnak a felületén. A szójavisz kristályosodása miatt a felületén fehér foltok jelenhetnek meg, ami egy természetes jelenség. Mivel kézzel készülnek kisebb mennyiségben, ezért minimálisan színben eltérhetnek egymástól. Emellett a különböző monitor beállítások miatt is a színek eltérőek lehetnek. 

A gyertya kanóc pamutból készül

 

FIGYELMEZTETÉS – TŰZVÉDELMI SZABÁLY: 

Tűz veszélyes dolog, soha ne hagyja őrizetlenül az égő gyertyát!

Tartsa távol huzattól, textilektől, könnyen lángra kapó anyagoktól, gyerekektől, valamint háziállatoktól. Az égő gyertyák között 10 cm távolságot kell minden esetben biztosítani. Minden gyertyát hőálló, sík felületen, direkt erre készült hőálló tálcán égessen el. Győződjön meg arról, hogy a kanóc függőlegesen áll.  Oltsa el a gyertyát, amikor 1 cm viasz maradt, ne gyújtsa újra. Kerülje a huzatot.. Oltsa el a gyertyát, ha a láng túl magasra emelkedik, vagy ha pislákol. A díszgyertyákat óvatosan kell égetni, és mindig felügyelni kell.