INGYENES KISZÁLLÍTÁS 15.000 FT-OS VÁSÁRLÁS FELETT CSOMAGAUTOMATÁBA + AJÁNDÉK A RENDELÉSEK MELLÉ! MINIMUM RENDELÉSI ÖSSZEG 2490 FT!

Halloween Pumpkin Tök Szójagyertya
Halloween Pumpkin Tök Szójagyertya
2 499 Ft

Halloween Pumpkin Tök Szójagyertya

100% szójaviaszból készült termék, mely környezetbarát és egészségre káros anyagokat nem tartalmaz. A gyertya kanóc pamutból készül. Állatkísérlet mentes, vegán termék.

Szójagyertyáink kézzel készülnek, így apróbb hibák előfordulhatnak a felületén. Több színben, illatmentes. Méret:6.3x5.3 cm

Az ár egy darab termékre vonatkozik.

2 499 Ft
Részletek

Szójagyertyáink kézzel készülnek, így apróbb hibák, buborékok előfordulhatnak a felületén. A szójaviasz kristályosodása miatt a felületén fehér foltok jelenhetnek meg, ami egy természetes jelenség. Mivel kézzel készülnek kisebb mennyiségben, ezért minimálisan színben eltérhetnek egymástól. Emellett a különböző monitor beállítások miatt is a színek eltérőek lehetnek. A kép csak illusztráció!
A gyertya kanóc pamutból készül

 

FIGYELMEZTETÉS – TŰZVÉDELMI SZABÁLY: 

Tűz veszélyes dolog, soha ne hagyja őrizetlenül az égő gyertyát!

Tartsa távol huzattól, textilektől, könnyen lángra kapó anyagoktól, gyerekektől, valamint háziállatoktól. Az égő gyertyák között 10 cm távolságot kell minden esetben biztosítani. Minden gyertyát hőálló, sík felületen, direkt erre készült hőálló tálcán égessen el. Győződjön meg arról, hogy a kanóc függőlegesen áll.  Oltsa el a gyertyát, amikor 1 cm viasz maradt, ne gyújtsa újra. Kerülje a huzatot.. Oltsa el a gyertyát, ha a láng túl magasra emelkedik, vagy ha pislákol. A díszgyertyákat óvatosan kell égetni, és mindig felügyelni kell.