INGYENES KISZÁLLÍTÁS 15.000 FT-OS VÁSÁRLÁS FELETT CSOMAGAUTOMATÁBA + AJÁNDÉK A RENDELÉSEK MELLÉ! MINIMUM RENDELÉSI ÖSSZEG 2490 FT!

Cuki Kutyus Szójagyertya
Cuki Kutyus Szójagyertya
1 499 Ft 
690 Ft

Cuki Kutyus Szójagyertya

Cuki Kutya Szójagyertya


Az ár egy darab termékre vonatkozik.

100% tisztaságú szójaviaszból készült termék, mely környezetbarát és egészségre káros anyagokat nem tartalmaz. Állatkísérlet mentes, vegán termék. Több színű, illatmentes. Méretei: 6x5.5x4.3 cm 

54
Kezdete: 2024.06.17   A készlet erejéig!
Megtakarítás 809 Ft
690 Ft
1 499 Ft 
Részletek

Szójagyertyáink kézzel készülnek, így apróbb hibák, buborékok előfordulhatnak a felületén. A szójavisz kristályosodása miatt a felületén fehér foltok jelenhetnek meg, ami egy természetes jelenség. Mivel kézzel készülnek kisebb mennyiségben, ezért minimálisan színben eltérhetnek egymástól. Emellett a különböző monitor beállítások miatt is a színek eltérőek lehetnek. A kép csak illusztráció!
A gyertya kanóc pamutból készül

 

FIGYELMEZTETÉS – TŰZVÉDELMI SZABÁLY: 

Tűz veszélyes dolog, soha ne hagyja őrizetlenül az égő gyertyát!

Tartsa távol huzattól, textilektől, könnyen lángra kapó anyagoktól, gyerekektől, valamint háziállatoktól. Az égő gyertyák között 10 cm távolságot kell minden esetben biztosítani. Minden gyertyát hőálló, sík felületen, direkt erre készült hőálló tálcán égessen el. Győződjön meg arról, hogy a kanóc függőlegesen áll.  Oltsa el a gyertyát, amikor 1 cm viasz maradt, ne gyújtsa újra. Kerülje a huzatot.. Oltsa el a gyertyát, ha a láng túl magasra emelkedik, vagy ha pislákol. A díszgyertyákat óvatosan kell égetni, és mindig felügyelni kell.